Plaža Zrče

Leto se preveša v čas, ko bodo temperature višje in začeli se bodo dopusti. Za mnoge je to edini oddih od službe ali šole. Zato je izbira kraja za vaš oddih ključnega pomena.

Otok Pag je odlična rešitev za oddih kot tudi za zabavo in pestro družabno dogajanje. Pag je eden izmed številnih hrvaških otokov in leži v srednjem Jadranu. Paški most je njegova povezava s celino.

Booking.com

Zrče

Za vse željne zabave je pravi kraj plaža Zrče, ki se nahaja v kraju Novalja na otoku Pag. Plaža Zrče je ena izmed najbolj urejenih in najlepših plaž. Plažo obkroža borov gozd, ki je v vročih poletnih dneh še kako dobrodošla senca. Obala se lahko pohvali s peščeno plažo. Leta 2003  so Zrče prejele nagrado za najbolj urejeno in opremljeno plažo na Jadranu.

Zabava in športne  aktivnosti

Za zabavo na otoku Pag nosi glavno odgovornost plaža Zrče. Najpriljubljenejši klubi so Papaya, Aquarius in Kalypso. Tu se zabava nikoli ne konča in užitek je zagotovljen. Predstavljamo vam nekaj najpriljubljenejših in znanih klubov na plaži Zrče:

Klub Kalypso

Je najstarejši klub, ki zabava vse željne že več kot 20 let. Nahaja se tik ob morju in obdaja ga borov gozd. Tako je čez dan namenjen različnim aktivnostim v senci, zvečer pa prizorišče velikih zabav.

Papaya klub

Zrče slovijo po svojih odličnih klubih. Papaya klub se nahaja se na povsem odprtem in je od morja oddaljen le nekaj metrov. Posebnost kluba sta, da ima dva bazena. Prvi je povezan direktno z barom, v drugega pa se spustimo po toboganu.

Klub Aquarius

Obdan z obema kluboma. Sestavljen iz dveh delov. Odprti del, ki ima bazen in zaprti del, ki je na sredini kluba. Klub je tako picerija kot bife.

Zrče vam ponujajo številne  načine zabave in doživetja. Tudi športni navdušenci ne boste prikrajšani, saj so vam na voljo številna nogometna igrišča, igrišča za tenis in košarko. Različni rekreativni programi za vse starosti, kolesarjenje in ogled znamenitosti. Zrče so kraj kjer se bo za vsakogar našlo nekaj, kar vas bo razvedrilo in spravilo v dobro voljo.